Kerülőutak

Kerülőutak

Úgy gondolom, hogy mindannyiunknak megvan a kijelölt útja, amiről gyakran letérünk, mégis a cél felé megyünk, csak olykor kerülőutakon."

 A történet minden felvezető nélkül az események közepébe vágva indul, aztán, mint egy gyorsvonat visz végig magával minket egészen az utolsó oldalig, hogy útközben felismerjük: a legnagyobb és legmélyebb tapasztalásokat akkor szerezzük, amikor úgy alakul, hogy az utunkat valami áthághatatlan akadály zárja el. Ilyenkor az Élet kerülőútra invitál minket, amely a mély tapasztalások és a fejlődés mellett a legizgalmasabb kalandokat és hatalmas felismeréseket hoz el számunkra.

Ezeken az utakon kísérhetjük végig a főhőst, Izabellát. 

Iza és Balázs rózsaszín ködös szerelmi életében egymást váltják a fellángolások, a veszekedések és az édes kibékülések. Aztán jön a villámcsapásszerű fordulat… S miközben a jelen és a múlt eseményei között hánykolódva kirajzolódik előttünk a páros jelleme, és felsejlik a jövő, mi megállás nélkül száguldunk a végkifejlet felé...Ésegy pillanatra sem lehet hátradőlni, mert a gondolatainkat menet közben számtalan fordulat terelgeti tévútra.

A szereplők olyan szeretnivalók, olyan emberiek, hogy akár lehetnénk mi magunk is a helyükben.

Aki már olvasott az írónőtől, az sejti, hogy a bölcs tanítások mellett, melyek átszövik az oldalakat, a meglepő, csattanós végkifejlet sem marad el. Jómagam annyira elcsodálkoztam, hogy percekig csak bámultam a lapokat, s közben, nem titkolom, a könnyeim is kicsordultak. 

Tarts velünk Te is Iza kerülőútjainak forgatagába!

Köszönöm szépen az élményt, amit a könyv által kaptam. 

K. Edit

(Könyvmolyok szerint a világ)
 

M E G R E N D E L É S

A sorszámozott Kerülőutak limitált példányszámban megtalálható a NewLine Kiadó webshopjában:

NewLine kiadó

Bucsi Mariann - Kerülőutak: nyomtatott

Bucsi Mariann - Kerülőutak: ebook

<p>A történet minden felvezető nélkül az események közepébe vágva indul, aztán, mint egy gyorsvonat visz végig magával minket egészen az utolsó oldalig, hogy útközben felismerjük: a legnagyobb és legmélyebb tapasztalásokat akkor szerezzük, amikor úgy alakul, hogy az utunkat valami áthághatatlan akadály zárja el. Ilyenkor az Élet kerülőútra invitál minket, amely a mély tapasztalások és a fejlődés mellett a legizgalmasabb kalandokat és hatalmas felismeréseket hoz el számunkra.<br />
<br />
Ezeken az utakon kísérhetjük végig a főhőst, Izabellát. Iza és Balázs rózsaszín ködös szerelmi életében egymást váltják a fellángolások, a veszekedések és az édes kibékülések. Aztán jön a villámcsapásszerű fordulat&hellip; S miközben a jelen és a múlt eseményei között hánykolódva kirajzolódik előttünk a páros jelleme, és felsejlik a jövő, mi megállás nélkül száguldunk a végkifejlet felé...Ésegy pillanatra sem lehet hátradőlni, mert a gondolatainkat menet közben számtalan fordulat terelgeti tévútra.</p>

Ti mondtátok a Kerülőutakról:

"Ismét egy olyan írás, mely nagy tisztaságú lélekutazás. Ami nem velünk történt, mégis, bármelyikünkkel megtörténhetne, ezért beleolvadunk egy-egy szereplő bőrébe, életébe. Mariann lebilincselő írása egy szuszra olvasható, újra és újra figyelmet követelő történet. Mert nem elég egyszer végigolvasni. Mindannyiunk életében vannak kerülőutak, de utólag mindig megértjük mi, miért is történt…kellemes kikapcsolódást kívánok! :)"

@Baki_Nagy_Erika

"Bevallom, a Kerülőutak a „letehetetlen” könyveim közé került. Az in medias res kezdés telitalált az Iza által átélt mélységek és magasságok indításához. A cselekmény oly titokzatosan bontakozik ki előttünk, és olyan feszes, izgalmas események tanúi lehetünk, hogy hirtelen azt érezzük (főleg a hölgy olvasók), hogy mi magunk éljük át mindazt a megpróbáltatást, melyen főhősünk keresztül megy. Hús-vér, érző emberek mozgatják a cselekmény szálait. „No filter” írhatnánk, ha egy fotóról beszélnénk.
Bucsi Mariann olyan zseniális módon folytatja a történetet, hogy bevonva érezzük magunkat a főhős dilemmáiba, együtt gondolkodunk vele, igyekszünk dönteni nehéz helyzeteiben.

A regény különlegessége, hogy sorszámozott példányok láttak napvilágot – jómagam a nyolcas szám büszke tulajdonosa vagyok. Akinek már nem jut papír alapú könyv, e-könyv formájában is végigizgulhatja Iza életének ezt a különleges szakaszát.

A könyv a maga „bucsimariannos” stílusában megfogalmaz olyan életbölcsességeket, amiket frissen olvasva még a történet szerves részének érzünk, aztán szépen bekúsznak tudatalattinkba, ott rezegnek, és mindannyiunknak azt és úgy építjük be a tudatos rétegeinkbe, ahogyan arra szükségünk van. „Mindanddig, amíg hagyjuk, hogy a mintáink, a berögzöttségeink, a 'Mi a helyes' kérdésre adott válaszaink mentén éljük az életünket, csak megnehezítjük mind az Őrangyalaink, mind pedig a saját életünket. Mert aminek meg kell történnie a szívünk legmélyebb vágya szerint, az úgyis megtörténik, hiszen a szívünk szava az igaz, és szeretettel minden megoldható."

@sportosnagyi