Pethes Mária

Pethes Mária

„Bucsi Mariann írói képességeihez, tehetségéhez nem fér kétség. Az az alkotó ember, aki nem öncélúan ír, hiszen minden problémát, társadalmi, szociális tragikus jelenséget bemutat, amit általában a szőnyeg alá szoktak söpörni. Nevét tanácsos megjegyeznünk, mert minden bizonnyal további sikereiről fogunk értesülni."

Bucsi Mariann írói képességeihez, tehetségéhez nem fér kétség.

Olyan tabu témákat feszeget, amikről még a benne élők sem szívesen beszélnek. Sőt, nemcsak titkolják, de maguknak sem ismerik be. Feltárja, kíméletlenül kibontja a jelenség mentális hátterét, hogy a hasonló helyzetben lévők ráébredjenek, milyen életet élnek. Hogy egy bántalmazó szülővel, szeretővel, férjjel élni nem élet.

Írásaival segít rádöbbenteni az ilyen embereket a változtatás sürgősségére. Ugyanakkor a különféle társadalmi- és civil szervezeteket arra sarkallja, foglalkozzanak minél alaposabban ezekkel a témákkal.

 

Novelláiban felismerhetjük a másságot is, amit olyan érzékenységgel mutat be, hogy az olvasók számára minden különbözőség elfogadhatóvá válik. Nyíltan, nagy emóciókkal ábrázolja a szereplőit, ami az elfogadáshoz vezeti olvasóit.

Kiváló beleélő képességgel rendelkezik, bámulatos, hogy az amúgy boldogságban, harmóniában élő írónő milyen sokrétű, sokféle drámai helyzettel képes teljes mértékben azonosulni azért, hogy üzenetei eljussanak mindenkihez.

 

Bucsi Mariann az az alkotó ember, aki nem öncélúan ír, hiszen minden problémát, társadalmi, szociális tragikus jelenséget bemutat, amit általában a szőnyeg alá szoktak söpörni mind a tragédiát elszenvedők, mind a jogalkotók.

A szerelmi szálakat nagy érzelmekkel szövi, finoman erotikus történetei is rengeteg olvasót vonzanak. Bucsi Mariann nevét tanácsos megjegyeznünk, mert minden bizonnyal további sikereiről fogunk értesülni.